💄 Care sunt cei mai buni pigmenti de machiaj ? – Pigmentii Elemental

Acum ceva timp, am vazut pe cateva  grupuri de makeup machiaje realizate cu pigmentii de la Elemental. Fiind pe graba, am salvat poza in telefon, urmand sa dau comanda pentru a ii incerca. Timpul a trecut, eu am uitat de ei pana in momentul in care m-am gandit ca as vrea sa incerc un makeup cu pigment auriu de revelion. Poza din telefon disparuse, iar eu am fost nevoita sau caut din nou, un pigment bun. Cautand pe google, am dat din nou peste acesti pigmenti de la elemental (pe care ii gasiti aici https://www.elemental.eu/ro/  ). Citind despre ei, am descoperit ca absolut toate produsele sunt naturale, acestia cautand constant alternative naturale pentru produsele cosmetice normale, sloganul lor fiind celebra zicala „Să trăiești mai aproape de natură, prietene, și legile ei eterne te vor proteja!”

Puteti gasi pigmentii in cantitate mica de 3g( 3, 90 lei) sau in cantitate mai mare de 100g (39, 50 lei).

 pigmenti machiaj elemental

set recipiente JUMBO- 4 lei
set recipiente JUMBO- 4 lei

De altfel, pigmentii vin la voi in pliculete, acesta fiind singurul dezavantaj daca as putea spune,  eu insa nu il vad ca pe un deravanjat, m-am folosit de aceste recipiente cumparate de la Jumbo, insa si ei au pe site recipiente pentru cosmetice de vanzare, dar eu am vazut asta mult prea tarziu, dupa ce am dat comanda.

                     Eu i-am luat pe acestia 13, unii fiind sidefati, iar altii fiind in nuante mate SUNT ABSOLUT GENIALI. De abia astept sa ii folosesc in viitoarele machiaje . Curand, voi reveni cu astfel de machiaj realizat cu pigmentii de la Elemental. 🙂

SARBATORI FERICITE!  💄💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *